Klanten aan het woord

Enkele quotes uit reacties die wij binnenkregen:

“Dank voor jullie inzet, ik vond het nuttig en leerzaam. Ik heb de training ervaren als een goede   opfrisser met weer andere en nieuwe perspectieven waarmee ik verder kan. Het belangrijkste en het leuke vind ik de teambuilding die ook is ontstaan. Pure quality-time en de bevestiging dat ik een leuk vak heb: Verkopen!”

Hans, sales directeur.


“Wij hebben in het verleden niet altijd de juiste keuzes gemaakt in ons aannamebeleid. Jullie Succes Insights® gestuurde methode heeft ons de juiste man/ vrouw op de juiste positie gebracht. En ons al meerdere keren behoedt voor fouten met meestal grote ( financiële- en organisatorische) gevolgen. Eternity communicatie is nu onze vaste partner hierin. Bedankt, ook voor alle telefonisch advies in de voorbereiding van onze interviews met kandidaten!”

Jaap, CEO


“Ja, ik ben inderdaad directer geworden in mijn vraagstelling aan collega’s, leidinggevende en opdrachtgevers. De achtergrond van een opdracht – de vraag achter de vraag zoals jullie dat noemen- krijg ik nu ook helder .Ook de manier waarop ik nu mijn projecten monitor heb ik hierop aangepast, door de inhoudelijke vakkennis van Sales- en Marketinggericht werken die ik mij heb kunnen eigen maken. Soepeler werken, betere resultaten behalen en blije klanten”.

Sietse, sr. beleidsadviseur


“ Ik heb in ieder geval geleerd om niet te snel te concluderen, maar eerst beter te luisteren. Ook de confrontatie met mijn eigen non-verbale gedrag was nuttig, hoewel het best heel direct was ook. De manier waarop jullie de feedback geven is eerlijk en respectvol; daarom kon ik het goed plaatsen. Het meest waardevolle is dat ik nu kapstokken heb om een gesprek aan op te hangen; begrijp hoe ik het proces kan beïnvloeden Dat geeft mij steun waardoor ik beter op mijzelf kan vertrouwen”.

 Sascha, accountmanager


“Hoewel ik al eerder coaching van je heb gehad in communicatievaardigheden,  accountmanagement en presentatietechniek heb ik weer veel van je geleerd. Sales is een moeilijk vak, maar als je het eenmaal onder de knie hebt helpt het je op vele vlakken, ook privé. En dan is het ineens weer heel eenvoudig; maak het niet moeilijker dan het is.”

Marc, commercieel directeur 


“Aanvankelijk zag ik er tegenop om hieraan te beginnen. De dagen waren zwaar en vermoeiend, maar vooral ontzettend leerzaam Bedankt voor je tips en je rustige, duidelijke manier van uitleg geven over adviseren van diensten.”


Wiebe, assurantie adviseur


“Voor mij was het nuttig om dieper op argumentatietechniek in te gaan. Iedereen, ook ik, heeft de neiging om snel al in de verdediging te gaan als je bezwaren krijgt. Ik ga dat eens anders aanpakken.”

Yvonne, account manager New Business


“Het zweet breekt mij nog uit als ik terugdenk aan die laatste opdracht en nu is de coaching alweer voorbij. Jammer, want ik heb veel geleerd! Ik wilde mij vooral mij zekerder gaan voelen en zelfvertrouwen krijgen. Aan de hand van deze Success Insights bijeenkomsten heb ik dat ook gekregen.”

Marie-Laure, senior marketing medewerker


“ Door jullie teamcoaching van ons Managementteam zijn wij meer en beter met elkaar gaan communiceren. En hebben we committent over de omzet en winstdoelstelling. Ik heb weer plezier in mijn werk!”

Wiebe, algemeen directeur


“ Zeg, Paul, ik weet niet waar jij je overhemden koopt, maar ik wil ook zo’n hemd als jij draagt. Je schudt het zo uit je mouw…”

Stef, vertegenwoordiger


“Ik had jullie drie jaar eerder moeten ontmoeten, dat zou mij  een hoop gedoe hebben bespaart in de werving- en selectie van Aircargo specialisten die snappen dat zo’n toestel gewoon vol moet zitten”.

Marco, ceo airline

“Die DISC had ik wel verwacht, hoewel daar veel uit te leren is. Maar écht, die 12 Driving Forces..! Wauw! Dat legde precies de vinger op de zere plek! Ik kan weer verder nu.

Ivo, bedrijfsmiddelen specialist MKB

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen? Leg ons je  vragen maar voor!