Categorieën
Uncategorized

Kunt u zich een gokje veroorloven in Werving & Selectie ? Of gaat U gaat liever op zeker…

dobbelsteen managementWerven met Verstand loont!

Neem de Kritische Succesfactoren als basis, niet de dobbelstenen.

OK, als u ook van mening bent dat het zeker niet alleen maar om een goede eerste indruk en een ‘goed gevoel’ gaat bij het aannametraject van nieuwe medewerkers dan bent u dit vast met ons eens.

Dan is het dus belangrijk om objectief vast te stellen wat die succesfactoren nu eigenlijk zijn, toch?

Klinkt heel logisch en lijkt simpel. Dat is het in principe ook. Selectietools van TTI Success Insights ® helpen u snel op weg en Eternity communicatie & werving staat u  met raad en daad terzijde. Wij kunnen u behoeden voor kostbare missers en verkeerde keuzes want die kunt u missen als kiespijn!

Wij hebben een compleet traject opgezet voor werving en selectie dat zich in de praktijk al vele jaren bewezen heeft. Het beginpunt is altijd: Vaststellen wat voor een persoon ( in Gedrag én Drijfveren) de vacante functie nodig heeft om die succesvol te kunnen uitoefenen. Daarin is natuurlijk gedacht aan competenties. Daarnaast spelen persoonlijke drijfveren en voorkeuren een rol. Past de  kandidaat in de bedrijfscultuur en wat is zijn/haar toegevoegde waarde dan binnen het team?

Target Training International
Target Training International

 ⇒Neem vrijblijvend contact met ons op.  Wij nemen graag de tijd voor u om onze unieke werkwijze uit te leggen en daarvan voorbeelden te mailen.

Ons motto is hierin:

“mensen zijn succesvol in hun werk als zij doen wat ze leuk vinden en waar zij goed in zijn…”

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *