Success Insights® executive search

Kandidaat en functie: Een match?

tti_diamond_horizStacked_c_onlineNiets is zo schadelijk voor een werkgever als de verkeerde manager in een functie te benoemen. Slecht voor het bedrijf, niet goed voor alle tijd en energie die u en uw medewerkers in het wervingsproces investeren en ook niet goed voor de (nieuwe) topmanager!

Uitgangspunt is daarbij dat mensen in hun werk het meest succesvol zijn als ze mogen doen wat ze leuk vinden en goed in zijn. Veel managers zijn zich ervan bewust dat werkomgeving ruimte moet bieden voor de persoonlijke drijfveren van de (nieuwe) medewerker. Een goede match dus van  persoon, functie en bedrijfscultuur. Eternity communicatie & organisatie helpt bedrijven dit te realiseren door een compact, doeltreffend, gevalideerd en snel toepasbaar assessment te gebruiken. Waarbij het mogelijk is om vooraf gedetailleerd in kaart te brengen welke drijfveren bij jouw bedrijfscultuur en de specifieke functie tot zijn recht komen

TTI Success Insights®  is ontwikkeld in de USA en wereldwijd toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van tools, die bijdragen aan het verbeteren van de effectiviteit en prestaties van personen én organisaties.

De aan Eternity communicatie verbonden trainers en coaches zijn TSI®- gecertificeerd in alle assessmentvormen en hebben daar ruime ervaring mee opgedaan sinds 1998.  Dat is bevredigend voor de medewerker en lonend voor de organisatie.

Succes of falen wordt bepaald door twee factoren:

DISC grafiek1. het HOE van iemands waarneembaar Gedrag, dat wordt uitgedrukt in Basis (natuurlijk)gedrag en Respons (gemaskeerd) gedrag op de waarden Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit (DISC-methode).

2. het WAAROM; de in eerste instantie vaak verborgen drijfveren/ motieven die gaan over waarden en interesses.Dit vormt als het ware ‘de bril’ waardoor iemand wereld ziet en zijn Gedrag door bepaalt. In het assessment staat dat o.a. weergegeven in de Vergelijkingen tabel (zie onder).

De combinatie van deze beide invalshoeken geeft – ook in de uitgewerkte tekst!- aan waar iemands sterke kanten zitten, op welke punten een verbeterd timemanagement nodig is en natuurlijk waar de voorspelbare valkuilen zitten. Een gewaarschuwd manager telt voor twee en het positieve voor de medewerker: er volgt geen blokkade maar persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten hoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *