Over ons

foto-Paul-11-e1331919871796 wordpress 2012Eternity communicatie & organisatie,  sinds 1998

  • Het bedrijf is opgericht door Paul van der Vliet die carrière maakte in Sales & Marketing bij diverse grote organisaties in de uitgeverij en distributie. Zijn grote interesse in mensen, hun gedrag en motieven leidde tot de switch naar  de opleidingsbranche en uiteindelijk het oprichten van Eternity communicatie & organisatie. Daar houdt hij zich voornamelijk bezig met coaching, assessments en boardroom advies op in-en externe communicatie.

Hij richt zich naast coaching vooral op het assisteren van bedrijven bij hun werving & selectiebeleid en executive search.. Eternity communicatie staat voor Blijvend Resultaat; projecten die op tijd worden opgeleverd met overeengekomen doelstellingen. De visie ? Duidelijk, eerlijk, uitgesproken, gedegen, doordacht en resultaatgericht. Het motto ? ‘Het kan maar Helder zijn’.

Paul van der Vliet, CEO. Certified TTI Succes Insights®  consultant.


 Hanneke van Soolingen, komt van uit het professionele Kunst- ,Cultuur- , en Theater vak. Zij werkte in binnen- en buitenland, voor de omroepen in Hilversum.  Maakte vele programma’s voor televisie- en theatershows als choreografe en regisseur. Zij besloot zich  daarna volledig te richten op account management en deed haar commerciële vaardigheden op bij meerdere puur Sales en  resultaat gedreven organisaties o.a. bij Koninklijke Wegener NV

Hanneke coacht mensen en bedrijven in Sales, Marketing, Presentatietechniek en geeft Bedrijfsadvies ,o.a. aan Gemeentelijke- en Provinciale overheden op gebied van Cultuurbeleid. Met onze Success Insights- assessments is zij gespecialiseerd in de begeleiding en ontwikkeling van uitvoerend en beeldend kunstenaars die willen werken aan hun ontwikkeling als cultureel ondernemer.

Hanneke van Soolingen, senior partner. Certified TTI Succes Insights®  consultant.

 

Eternity communicatie bestaat verder uit enkele zorgvuldig geselecteerde associate partners; stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied in HRM, Mediation,  Executive search en Interim management. Zij werken onder onze supervisie en onderschrijven  uiteraard de uitgangspunten van ons bedrijf.

  • Leg uw vragen eens aan ons voor, maak kennis !