Categorieën
Uncategorized

Rood-Geel-Groen-Blauw: dat moet een DISC analyse zijn..!

Dat klopt. En de ene DISC is de andere niet.

TTI Success Insights® verschaft DISC-gedragsanalyses die uniek zijn en die zich positief onderscheiden van de meeste (misschien wel àlle) DISC assessments in de markt.Discover Egage Advance Perform TSI ’s DISC assessments zijn sterk onderscheidend omdat die:

  • Zijn gebaseerd op jarenlang, wetenschappelijk onderzoek
  • Honderden unieke rapporten genereren
  • Gecombineerd kunnen worden met verscheidene andere assessments die een onderdeel meten van onze persoonlijkheid.

TSI was de eerste DISC leverancier die organisaties actief begeleidde in het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek en ondersteuning bood bij trainingen en werk gerelateerde zelfontwikkeling.

TSI Success Insights is momenteel de enige DISC leverancier die 384 unieke grafieken kan creëren gebaseerd op zowel hoge als lage DISC scores en twee losstaande grafieken onderscheidt die separaat van elkaar worden opgebouwd.

Dat betekent dat wij niet alleen het natuurlijke gedrag van de respondent bestuderen op basis van hogere scores ,maar dat we ook de gedragsstijl analyseren en omschrijven die minder dominant aanwezig is. Inzicht in deze minder dominante gedragsstijl zorgt voor zelfontplooiing en meer begrip voor de omgeving. Waar andere assessment leveranciers vooral beknopte omschrijvingen geven van de gedrag technische highlights van een individu, verschaffen wij een zo volledig mogelijke beschrijving van zijn of haar gedragspatronen. Dit helpt niet alleen om meer zelfinzicht te krijgen, maar ook om anderen beter te begrijpen en doeltreffender met hen te communiceren. In 2014 is er een White paper gepubliceerd van dr. Ron Bonnstetter waarin wordt beschreven waarom TSI ‘s DISC assessment zich onderscheidt van alle andere DISC assessments in de huidige markt. Daarmee valideren we ook de keuze van meer dan 100.000 organisaties wereldwijd die in TSI de partner hebben gevonden om hun organisatie te versterken en verbeteren. Dankzij onze TSI assessments slagen zij er in menselijk talent te vinden, (verder) te ontwikkelen en te koesteren.

KENMERKEN VAN TTI Success Insights DISC:

  1. Analyses die onderscheid maken tussen basis en responsgedrag
  2. De hoogste Cronbach’s Alpha in de markt (door externe partijen getest)
  3. Openbare Adverse Impact resultaten
  4. Publicaties en artikelen in vakliteratuur
  5. Test-Hertest analyses om betrouwbaarheid te bekrachtigen
  6. Een constant groeiende actuele database die ingezet wordt voor lokale normering
  7. et cetera, een lijst van 15 punten!

De Whitepaper gaat dieper in op elk van deze redenen en verklaart de begrippen. Geïnteresseerd?  Vraag dan gratis aan:

[gravityform id=”46″ name=”pdf aanvragen van whitepaper van dr. Ron Bonnstetter “]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *