Trainingsaanbod ? Nee, alleen maatwerk !

Visie op Sales

Bij Eternity communicatie zijn wij van mening dat een training moet leiden tot resultaat. Het materiaal is ontwikkeld door Paul van der Vliet en de trainers zijn  onze businesspartners, die de ‘ Eternity-methode’ uitstekend beheersen.

Je moet dus aan jouw medewerkers kunnen merken dat zij getraind zijn. Niet voor een tijdje, maar blijvend, als attitude! Dat bereiken we door ook hier de tools van TTI Success Insights in te zetten.

Resultaat in houding, vakmanschap en natuurlijk omzet & resultaten. Omdat te bereiken kennen onze trainingen een vast patroon waarin discipline zeker een rol speelt.

Alle trainingen worden afgesloten met een certificaat ( geldig gedurende 2 jaar, uitsluitend bij goed eindresultaat en getoonde inzet). We geven het zeker niet als aan vanzelfsprekenheid kado.

Bovendien nemen wij drie maanden na afloop contact op met iedere trainee en houden zo de vinger aan de pols: Worden trainingsdoelstellingen nog gehanteerd of zijn er nog persoonlijke en specifieke vragen uit de praktijk.

Wij gaan een stap verder dan alleen  maar trainen. Eternity is je partner voor commerciëel succes en de ontwikkeling van het talent van jouw mensen.

Leg je Salesprobleem maar aan ons voor.