Categorieën
Uncategorized

TTI’s 7 Stress factoren

De 7 TTI success insights® Stressfactoren

Waarom zou je stressfactoren moeten leren kennen?

Oorzaken van stress op de werkvloer variëren per organisatie en zijn niet altijd duidelijk aan de oppervlakte waar te nemen. Een bepaalde dosis van druk werkt soms motiverend en verhoogt de productiviteit; een te hoog stressniveau is schadelijk en kan zorgen voor fysieke en emotionele belasting, verzuim en uiteindelijk zelfs arbeidsongeschiktheid. Maar als je niet herkent waar de stress in jouw organisatie vandaan komt, hoe kun je er dan actief iets aan doen?

Tijdig onderkennen van bronnen van stress helpt; het is zelfs noodzaak. En zoals dat vaak is geldt ook hier: ’hoe sneller je erbij bent, hoe beter het is ’.

De-7-Stressoren-van-TSI

Waarom actie nemen?

Lees hier waarom niets doen geen optie is

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan één miljoen mensen loopt jaarlijks het risico er in een of andere vorm mee geconfronteerd te worden. Het gaat om ongeveer 7.555 verzuimdagen (of bijna 21000 fte). Stress is een ziektebeeld dat zich in fases ontwikkelt, ook in uw bedrijf. Helaas is het niet nodig om te kijken òf medewerkers geconfronteerd zullen worden met Werk gerelateerde stress; het gebeurt gewoon. In Nederland is een bedrag van minimaal 4 miljard euro kosten verbonden aan werkstress. Meer…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *