Resultaat met voorbedachte rade

Schiet met kennis en zelfverzekerdheid èn om te scoren

Vele bedrijven rekenen te veel op hun bestaande netwerk om nieuwe klanten te genereren. Referenties zijn goed, maar drogen op den duur altijd op. Waar het vaak mis gaat: Saaie naam, merkbeleving, boodschap, geen niche markt hebben, geen Internet Visibility, geen Internet Presence, geen effectieve Social Media implementatie en geen mensen die uw boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen. Steun niet volledig op uw huidige reputatie, producten en merken. Morgen kan alles anders zijn in The Global Market.

Heeft u de kennis en het plan in huis om met zelfverzekerdheid op de geselecteerde target groepen te schieten? Waar precies gaat u schieten? Schiet u met hagel of een ‘silver bullet’? Maakt u wel genoeg lawaai zodat mensen u kunnen horen? Schiet u in daglicht of in het donker? Hopelijk heeft u goed getrainde mensen om te schieten… Zoniet, dan kunnen er serieuze ongelukken gebeuren.

Als je niet weet waar je naar toe gaat, maakt ‘t niet uit welke richting je neemt.

Wij gaan ervan uit dat u de wegen naar meer prospects, meer klanten, meer toegevoegede waarde, meer continuiteit, meer groei, meer omzet, meer winst en meer shareholders value, al ingeslagen bent of de begaanbare paden al kent. Het is altijd een geruststellende gedachte om te weten waar je naar toe gaat. Maar… richting kiezen is nog geen garantie voor arriveren op de plaats van bestemming.

Het zakenleven is een race en onderweg gebeuren er altijd legio dingen die uw aankomst kunnen vertragen of uitstellen. Vaak is tijdige en/of exacte aankomst zelfs een groot vraagteken. Hoeveel “Omleidingen” en “Wegversperringen” bent u de afgelopen maanden tegengekomen? Juist, dat is precies wat we dachten.

GPS navigatie? Echt?

Met de huidige economie in het achterhoofd, hebben vele bedrijven en hun management besloten dat Communicatief Bedrijfsadvies niet nodig? is. “Waarom zouden we geld uitgeven aan een Communicatie Plan? Aan Werving en Selectie? Aan het Trainen en Coachen van ons Team? We hebben toch GPS! Typ gewoon de bestemming in we arriveren met behulp van de “automatische piloot.”

Echt?

En… bent u tevreden met de (tot op heden) behaalde resultaten van deze cyber-adviseur? Wij durven te veronderstellen dat:

• Het intoetsen van “Meer Prospects” niet het juiste resultaat bracht

• Het intoetsen van “Meer Klanten” niet het beoogde effect had

• Het intoetsen van “Meer Winst” uw aandeelhouders niet tevreden kon maken

Op tijd en precies arriveren op de plaats van bestemming (= Resultaat) vereist een wat genuanceerder aanpak dan navigeren met een “voor alles en iedereen” kompas.

Resultaat Garantie

Eternity Communicatie is niet zomaar een Service Provider die communicatieve Bedrijfstrainingen, Bedrijfscoaching en Bedrijfsadviezen aanbiedt. Onze methode kenmerkt zich door ‘Thinking Backwards’. ??? Ja inderdaad, achterstevoren denken. Het resultaat eerst:

• Meer Potentieel – Het resultaat van het juiste Werving & Selectie Plan

• Meer Prospects – Het resultaat van effectieve Verkoop Trainingen en Coaching

• Meer Klanten –  Het resultaat van correcte Communicatie Trajecten

• Meer Omzet – Het resultaat van strategische Bedrijfsadviezen

• Meer Winst – Het resultaat van een Communicatie Adviseur die weet waar het u om gaat

Met andere woorden: Ons business model is niet gebaseerd op het bieden van specifieke services, maar op het doel van deze services: ROI (Return On Investment). Bij Eternity Communicatie wordt elk plan, advies, training of coachingsprogramma vergezeld van een duidelijk actieplan; een strategie. The ‘How to get there’. Wij bepalen de route EN we reizen met u mee. Het is de enige manier om u te verzekeren van een tijdige, veilige en voorspelde aankomst op uw bestemming.

Een bekend Chinees spreekwoord zegt:

Elke reis van duizend mijlen begint met de eerste stap

En dat is aan u. Die eerste stap is heus niet zo moeilijk. Gewoon een kwestie van even de telefoon pakken, een emailtje sturen of een vragenlijstje invullen en ons laten weten hoe we u kunnen helpen om de door u beoogde resultaten te genereren. Wij reageren snel, en maken graag tijd voor u.

Het kan maar helder zijn…

CONTACT OPNEMEN of uw vragen stellen>>