Associate partners

Eternity communicatie heeft een breed aanbod van producten en diensten. Recent hebben wij voor nog diepgaander specialisatie gekozen door het zorgvuldig selecteren van Associate Partners. Dat zijn zelfstandig gevestigde professionals waar wij al vele jaren goede (zakelijken ) contacten mee onderhouden en die als ondernemer uitsluitend op het eigen vakgebied actief zijn en zich daarin hebben gespecialiseerd. Zij hebben een bewuste keuze gemaakt – en omdat de dienstverlening ook aan hun opdrachtgevers hier nóg sterker door wordt- zich gecommitteerd aan Eternity Communicatie.

Binnen onze intensieve samenwerking hebben zij namelijk toegang tot de aanwezige expertise met TTI Success Insights® instrumenten die de gecertificeerde coaches van Eternity communicatie in de laatste 20 jaar hebben opgebouwd. Zij onderschrijven vanzelfsprekend de internationale TTI- gedragscode over vertrouwelijkheid en privacy. Daarnaast hebben wij in het kader van de AVG- wetgeving duidelijke afspraken omtrent geheimhoudingsplicht en vertrouwelijkheid. Onze associate partners werken conform onze filosofie: “Het kan maar Helder zijn”.

De Associate Partner is een autoriteit op zijn of haar vakgebied en kan bogen op een jarenlange actieve en succesvolle carrière in het zakenleven en als specialist-consultant. 

Omdat bij topfuncties, adverteren niet de beste optie is, maar juist het vertrouwelijke en diplomatieke handwerk nodig heeft en veel effectiever is, hebben wij gekozen voor associate partners op het gebied van Executive Search en Corporate Governance.

Voor alle Communicatie- en Salesgerichte trainingen, die zijn gebaseerd op TTI Success Insights hebben wij diverse partners beschikbaar. Zij hebben allen een unieke combinatie van expertise in Profit- en Nonprofitorganisaties.

Wil je eens kennismaken? We ontvangen je graag!

 

 

tti_diamond_horizStacked_c_online