Categorieën
Uncategorized

TTI Success Insights®werving of zoeken naar een naald in de hooiberg?

Of bent u een pragmatisch leider, die zich bewust is dat het proces van Werving & Selectie verbetering behoeft? En dat er natuurlijk ook een oplossing is?

TSI Success Insights® van Eternity communicatie begint bij het begin: Eerst online gedetailleerd vaststellen in welke bedrijfscultuur de nieuw man of vrouw moet passen. Wat is de ‘brand personality’? Welke drijfveren zijn bepalend in het bedrijf, binnen deze specifieke functie of afdeling? Om hier achter te komen doen wij twee dingen:

  • we voeren een intakegesprek met u bij u in het bedrijf
  • u wordt gevraagd om’ de functie te laten spreken’ en dat doen wij met een (online)analyse waarin zonneklaar wordt vastgesteld wat de functie ‘zegt’ nodig te hebben als persoon die haar uit gaat voeren.

Als we dat eenmaal weten kunnen we u verder helpen in een benchmark door kandidaten juist te selecteren op hun drijfveren èn het daaruit voortvloeiend Gedrag.

Waarbij de centrale vraag is: “Gaat deze kandidaat zich bij uw bedrijf in deze functie op zijn plaats voelen”. En kan hij of zij bij u zijn/haar motieven en talenten volledig ontplooien?

Uiteraard respecteren wij zijn/haar privacy  en voldoen alle procedures aan wetgeving conform de AVG

Neemt u contact met ons op en leg uw wervings- en selectievraag aan ons voor.

[gravityform id=”40″ name=”contact met ons”]

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *